Sivut

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lauantain reenit

Sitten ensimmäiset etäharjoitukset kotona. Ajatuksena on harjoitella yläkerran miesluolassa ja ikäänkuin lähdettäisiin töihin. Hieman oli hermostunutta ja haparoivaa toimintaa. Harjoittelemalla ja toistamisella toivottavasti luodaan rutiini molemmille selkärankaan.
 Sitten lähdettiin vielä Lielahteen Tampereelle harjoittelemaan rauhoittumista. Lielahtikeskus on tähän oivallinen paikka. Siellä on kaikkea mitä kunnon reenit vaatii. On hississä kulkemista, lapsia, vanhuksia, teinejä, koiria, portaita ja ynm. sellaista häiriötä mikä täytyy olla hallinassa. Videota ei viitsi siellä tehdä joten kuva vain on tallenteena.

2 kommenttia:

  1. Mukava katsoa videota vaikka en varmaan ihan päässyt perille asiasta. Oliko harjoituksen tarkoitus palkita klikkauksella siitä että Retro pysyy kontaktissa ja tulee aina eteen? Siltä se näytti. Kakkos ja kolmos sarjan kohdalla alkoi sekä Retro että isäntä käyttää ääntä enemmän. Oliko tarkoitus? Vähän tuli sellainen olo että ei kai Retro alkanut ajatella että äänestä palkitaan. Kehoitit kommentoimaan ja siksi kerron miltä näytti minun silmään joka en edes tiedä mikä oli homman idea. Eka sarja oli paras mielestäni. Olisiko se riittänyt? Oliko ääntely turhautumista ja jos niin johtuuko se chessi luonteesta vai epävarmuudesta sen suhteen mitä Retro luulee haluttavan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että kommentoit. Olet ensimmäinen blogini kommentoija. :) Harjoituksessa on tarkoitus luoda Retrolle ilmaisutapa. Retron näissä reeneissä harjoittelema ilaisutapa on istuminen ja oikean tassun nosto. Näitä ilmaisutapoja sitten käytetään hajuille. Esim. jos hajuna on kanttarelli Retro sen löytäessään menee istumaan ja nostaa oikean tassunsa. Ja reenit meillä on todellakin haparoivaa vielä. Naksutin ja operantti koulutus ovat meille molemmille, niin uusi asia, että ottaa aikansa ymmärtää se. palkan ajoituksella ja suunnalla on siinä suuri merkitys ja koulutus on eleetöntä jossa koira tarjoaa käytöksiä jotka sitten "poimitaan" naksulla.

      Poista